غرب گرایی در تلویزیون ایران

سریال هشت و نیم دقیقه با ره آورد فرهنگی غریب و غیر ایرانی

سریال هشت و نیم دقیقه

این سریال که پخش آن از شبکه دو شروع شده و ادامه دارد به طرز عجیبی اصرار در نشان دادن رسم و رسومی غریب در بین خانواده های ایرانی دارد. اولین ایراد آن مخاطب قرار دادن نام زن ها و مردها توسط یکدیگر بدون پسوند محترمانه آقا و خانم است. همان آقا و خانمی که در کنار نام های ایرانی نشان از حرمتی دارد که این دو برای یکدیگر قائل هستند. مادری که قبل از مجلس عروسی دختر خود را تشویق می کند که رنگ و لعابی به صورت بزند، جشن عروسی نامناسب آن هم در محضر همراه با آهنگ و رقص کودکان که نمایش تمامی این ها از تلویزیون ایران کمی بعید به نظر می رسید و صحبت های عروس و داماد در لحظه عقد که بی شباهت به مجالس ازدواج در کلیساها نبود از دیگر نوآوری های این فیلمنامه به حساب می آیند. و عجیب تر ان که، در این سریال خواهر و برادری توقع دارند خواهر گمشده خود را در خانه یک پسر نامحرم بیابند.
فرهنگ و آداب کشور و مردم ایران که برگرفته از چشمه زلال اسلامی است به راحتی در سینما و تلویزیون کنار گذاشته می شود و جای آن را آداب و رسوم بی محتوای غربی می گیرد و این در حالی است که تلویزیون در جامعه ما نقش اساسی در شکل گیری فرهنگ و باور در بین خانواده ها و به ویژه کودکان و نوجوانان دارد.

سریال هشت و نیم دقیقه

های ,تلویزیون ,ها ,سریال ,دادن ,ایرانی ,بین خانواده ,در بین ,های ایرانی ,ها و ,خود را

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

بلاگ جهانی زندگی در کره جنوبی طرفدار متین نیرومند مشهود کریستال مووی vistaspanjareh mojdezamanloo دانلود سرا ابزار معدن اشرفی وبلاگ